top of page

STEUN

Uw steun maakt een verschil!

GOODGIFT

VRIJE GIFTEN

TROOPER

Dankzij de steun van United Fund For Belgium kunnen we onze jongeren nu vervoeren in een gloednieuw busje. Hartelijk dank!

Een Goodgift is een unieke cadeaubon waarbij de gelukkige ontvanger het bedrag doneert aan een goed doel naar keuze.

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau? Is je vriendin sociaal geëngageerd? Of heeft je vader ‘toch alles al’? Met een Goodgift doe je niet alleen de ontvanger een plezier, maar ook het goed doel dat wordt gekozen. Kies voor 't Pasrel als goed doel!

’t Pasrel wordt gesubsidieerd door de Vlaamse Gemeenschap, Opgroeien.

Daarnaast is elke hulp welkom om renovaties, kampen, activiteiten, tolkenkosten, speelgoed, sportmateriaal,… te bekostigen voor onze jongeren. Elke gift gaat rechtsreeks en integraal naar extra ondersteuning van onze jongeren die we begeleiden.

Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40€. Een fiscaal attest kan bij ons verkregen worden. Door nieuwe wetgeving vanaf 2024 zijn we verplicht om het rijksregisternummer te registreren. Vergeet dit ajb niet bij je mededeling te vermelden.

Hartelijk dank voor je bijdrage. Hou onze socials in de gaten zodat je zicht krijgt wat er met je donatie gebeurt.

‘t Pasrel vzw

IBAN: BE68 7342 0908 6034

BIC: KREDBEBB
Mededeling: Vrije mededeling met vermelding van je rijksregisternummer.

Vanaf nu kan iedereen online shoppen én ‘t Pasrel steunen. Hoe kan dat?
Maak kennis met Trooper. Een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je ’t Pasrel gratis steunt met je online aankopen, zonder één € meer te betalen.


Hoe werkt Trooper ?
1.    Je gaat naar onze pagina op Trooper (https://www.trooper.be/tpasrelvzw )
2.    Je kiest de webshop waar je wenst bij te kopen en klikt op de banner. De link weet zo dat jij ons wil steunen.
3.    Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
4.    De shop betaalt een percentje aan ‘t Pasrel. Gemiddeld krijgen wij € 5 per aankoop van €100. Geen paniek, wij weten niet wat jij allemaal online shopt.

Belangrijk : Aarzel zeker niet om dit ook te laten weten aan familie, vrienden, … En om het zelf niet te vergeten, kan je op je eigen pc de trooperbot installeren: https://trooper.be/trooperbot

Huis Vilvoorde

Dank aan alle supporters die ons ondersteunden met giften en helpende handen. Hier een speciaal bedankje aan al de organisaties.

bottom of page