STEUN

Huis in Vilvoorde

Help ons met de inrichting van ons pas gerenoveerde huis in Vilvoorde. Klik hier om te bekijken waarom het zo belangrijk is om te steunen en hoe je dat kan doen. 

Vrije giften

’t Pasrel wordt gesubsidieerd door de Vlaamse Gemeenschap, Opgroeien. We zoeken daarnaast steeds sponsoring voor extra uitgaven: renovaties, kampen, activiteiten, tolkenkosten, speelgoed, sportmateriaal,…
Giften zijn fiscaal aftrekbaar vanaf 40€. U kan via ons een attest bekomen. In 2020 geeft een gift een uitzonderlijk fiscaal voordeel van 60%. Voor een bedrag van 100 euro geef je dus eigenlijk maar 40 euro uit. 
‘t Pasrel vzw
IBAN: BE68 7342 0908 6034
BIC: KREDBEBB
met vrije mededeling

Trooper

Vanaf nu kan iedereen online shoppen én ‘t Pasrel steunen. Hoe kan dat?
Maak kennis met Trooper. Een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je ’t Pasrel gratis steunt met je online aankopen, zonder één € meer te betalen.


Hoe werkt Trooper ?
1.    Je gaat naar onze pagina op Trooper (https://www.trooper.be/tpasrelvzw )
2.    Je kiest de webshop waar je wenst bij te kopen en klikt op de banner. De link weet zo dat jij ons wil steunen.
3.    Je doet gewoon je aankoop zoals altijd, zonder een euro extra te betalen.
4.    De shop betaalt een percentje aan ‘t Pasrel. Gemiddeld krijgen wij € 5 per aankoop van €100. Geen paniek, wij weten niet wat jij allemaal online shopt.

Belangrijk : Aarzel zeker niet om dit ook te laten weten aan familie, vrienden, … En om het zelf niet te vergeten, kan je op je eigen pc de trooperbot installeren: https://trooper.be/trooperbot

 


 

banners-07.png
lijst_shops.png